Termeni și condiții de utilizare

Site-ul www.pentrubirou.ro apartine societatii SC ANDSERB OFFICE SRL inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J39/472/2019, CUI: 41270362 cu sediul in Localitatea FOCSANI  str. Rasaritului nr. 11B  Judet VRANCEA  cont IBAN : RO68BTRLRONCRT0506459101 deschis la BANCA TRANSILVANIA Sucursala FOCSANI .

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Accesul si utilizarea paginii www.pentrubirou.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Odata cu cumpararea si lansarea oricarei comenzi pe site-ul www.pentrubirou.ro, clientul a acceptat si a luat la cunostiinta conditiile si termenii mentionati in comanda.

Toate produsele comercializate pe site-ul www.pentrubirou.ro beneficiaza de garantia legala de conformitate, care este de 24 luni in cazul produselor de folosinta indelungata.

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a returna produsele.


Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nefolosit, fara urme de utilizare, fara lovituri sau zgarieturi, insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, in ambalajul original plus un ambalaj care sa asigure transportul in bune conditii, daca este cazul.

Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv ,ne puteti transmite cererea dvs. telefonic sau prin e-mail.